Peeling (pigment/littekens)

Peeling (pigment/littekens)

Peeling (pigment/littekens)

Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. De peelings hebben het vermogen om de bovenste laag van de huid op te lossen waardoor dode huidcellen sneller afschilferen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken.

Elk zuur heeft unieke eigenschappen in de huid. Er zijn peelings die pigmentvlekken verlichten, ontstekingen uitdoven, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van bindweefselvezels stimuleren. Voor elke huidprobleem hebben wij een geschikte peeling.

Peelings worden vaak toegepast bij: Pigmentvlekken, acne ontstekingen, vlekken, littekens en grove poriën.

De behandeling

Afhankelijk van de reden voor toepassing van de peeling kan gekozen worden voor een oppervlakkige tot middeldiepe peeling. De reacties bij middeldiepe peelings zijn vaak heftiger. Dit wordt door de aantal behandelingen heen opgebouwd in sterkte. Bij oppervlakkige peelings adviseren wij een kuur van 6 behandelingen te volgen met steeds een tussenpoos van 2-3 weken. Bij de middeldiepe peelings adviseren wij gemiddeld 3 tot 5 behandelingen te ondergaan met steeds een tussenpoos van 4 weken.

Om je een optimale behandeling te kunnen aanbieden, werken wij met verschillende soorten zuren. Womanskin clinics werkt voornamelijk met: glycolzuur, melkzuur, salicylzuur, Pompoenenzymen, Trichlorazijnzuur (TCA) en combinaties van zuren.

Vergoeding

Afhankelijk van de indicatie kunnen peelings in het gelaat vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Zie je polisvoorwaarden of informeer bij je zorgverzekeraar.

1
Goedendag,

Waarmee kan ik u helpen?
Powered by

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH