Over mij

Over mij

Ik ben Fatanna Faqiri, afgestudeerd aan de opleiding huidtherapie te Hogeschool Utrecht. Ik heb in verschillende (o.a. laserontharing) klinieken ervaring opgedaan. Het was echter mijn passie om een eigen kliniek te openen en ben als zelfstandige huidtherapeut te werk gegaan. Inmiddels heb ik vele jaren werkervaring als huidtherapeut.

Gekozen voor huidtherapie

Huidtherapie is een paramedisch beroep dat samenhangt met de geneeskunde. Een beroep als huidtherapeut is een uitdagend beroep en geeft mij veel voldoening. Huidtherapie is een veelzijdig en afwisselend beroep en ieder doet het op zijn eigen manier. Dat maakt het zo uniek! Het contact met mensen vind ik tevens een leuk aspect. Mensen van een huidklacht afhelpen is echter wel mijn grootste prioriteit en reden waarom ik heb gekozen voor huidtherapie. Je huid is immers het meest zichtbare orgaan en jouw visitekaartje naar buiten!

Mijn succes

Naast kwaliteit en vakkundigheid staat de benodigde kennis hoog in het vaandel. Zo heb ik mijzelf verdiept in het onderwerp voeding en hormonen. Inmiddels ben ik gecertifieerd voor het geven van algemene voedingsadviezen in relatie tot de huid. Ik duik continu in de wetenschappelijke studies en probeer geüpdate te blijven van het meest geavanceerde technologie en middelen binnen de huidzorg. Regelmatig volg ik bijscholingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. Tevens ben ik aangesloten bij de ‘Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten’ (NVH) en geregistreerd in het ‘kwaliteitsregister paramedici’ (BIG). Als huidtherapeut probeer ik vaak terug te koppelen en nauw samen te werken met huisartsen- en dermatologen. Tot slot heb ik gekozen om in de kliniek te werken met gerenommeerde merken/producten die bekend staan om hun huidvriendelijke en natuurlijke ingrediënten op basis van mineralen. Zo kan je bij mij altijd rekenen op deskundig advies op maat waarbij jou hulpvraag centraal staat!

De vrouwenhuid is uniek

Womanskin Clinics is opgezet met het idee dat vrouwen met huidklachten zich gehoord en geholpen voelen. De vrouwenhuid is immers een complex mechanisme en verschilt erg van de mannenhuid. Wist je dat de vrouwenhuid tot wel 20 procent dunner en fragieler is dan de mannenhuid en minder talg aanmaakt? De grootste reden hiervoor is het complexe hormoonstelsel van de vrouw. Door externe factoren kunnen deze hormonen bij de meeste vrouwen uit balans raken. Dit zorgt uiteindelijk voor meer huidklachten. Daarom hebben veel vrouwen in de overgang vaak last van huidklachten zoals; overbeharing, acne en grove poriën. Een goede lifestyle, huidverzorging en een specifiek behandelplan zal ervoor zorgen dat je huid van binnen- en buiten weer in balans komt, en daar zal ik je bij helpen!

1
Goedendag,

Waarmee kan ik u helpen?
Powered by

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH