Haar laseren voor regio Amersfoort, Utrecht

Als je van haren op vervelende plaatsen af wilt, is Womanskin Clinics een goede optie. Bij Womanskin, gevestigd in Amersfoort, maar ook prima bereikbaar vanuit de regio Utrecht, Soest en Nijkerk, kunnen we haren laseren, zodat deze definitief verdwijnen.

Pijnloze laserbehandeling

Het is mogelijk om alleen een lichaamsdeel, zoals armen, rug, bikinilijn, ruimte tussen wenkbrauwen of andere lichaamsdelen te laten laseren, maar het is ook mogelijk meteen een groter gebied te behandelen, zoals het hele gezicht. Laserontharing is pijnloos en definitief. De huid wordt geleidelijk opgewarmd en door een saffieren contactkoeling wordt de huid beschermd. De aanraking wordt hierdoor niet als onprettig ervaren.

Hoeveelheid behandelingen

Het laten verwijderen van beharing door deze lasertechniek kan niet in één behandeling. Dit omdat haren in verschillende groeifases zijn. Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen nodig, maar dit kan enigszins verschillen per persoon.

Type haar laseren

Bij Womanskin in Amersfoort wordt gebruik gemaakt van één van de nieuwste technieken op het gebied van laser ontharen, namelijk SHR. SHR staat voor Super Hair Removal. Dit is een zeer innovatieve wijze van ontharen die ook geschikt is voor dunnere haartypen. Bovendien is de methode snel, vrijwel pijnloos en uiteraard veilig.

Womanskin Clinics

De kliniek met klanten uit een groot gebied rond Amersfoort, Utrecht, Soest en Nijkerk is eigendom van Fatanna Faqiri. Over het ontstaan van haar kliniek, waarin laserontharing slechts één van de aangeboden behandelingen is, zegt zij: “Ik heb in verschillende klinieken ervaring opgedaan. Het was echter mijn passie om een eigen kliniek te openen”. Inmiddels mag Fatanna spreken van een zeer succesvolle kliniek, want haar klanten zijn zeer positief over de behandelingen en de professionele en hygiënische werkwijze.

1
Goedendag,

Waarmee kan ik u helpen?
Powered by

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH