Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandelmethode die wordt toegepast om dode huidcellen te verwijderen en de huid te stimuleren om nieuwe cellen aan te maken. Microdermabrasie wordt vaak toegepast bij: grove poriën, doffe huid, fijne lijntjes en vlekken.

De behandeling

Bij Womanskin Clinics wordt gewerkt met de nieuwste methode waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale diamanten kopstukjes met een grove en een fijnere structuur. Met het kopstukje worden banen over de huid gemaakt en dode huidcellen van de huid afgeschuurd. Met het verwijderen van oude huidcellen vernieuwt de huid zich in een hoog tempo en maakt nieuwe gezonde huidcellen aan.

Door de vacuüm kop vindt een betere doorbloeding plaats in de huid, waardoor collageenaanmaak wordt gestimuleerd. Op den duur zorgt dit proces voor een gladdere, egalere en sterkere huid. Microdermabrasie is geschikt voor alle huidtypen.

Gemiddeld zijn 6 behandelingen nodig om een optimaal resultaat te kunnen behalen. Tussen elke behandeling moet 2-4 weken zitten. Na elk behandeling is al een verschil in de huid merkbaar. Na de kuur wordt geadviseerd om een onderhoudsbehandeling te doen van eens in de 12 weken om de huid in optimale conditie te behouden.

Vergoeding

Indien microdermabrasie wordt ingezet voor acne vlekken of ontstekingen in je gelaat, kan de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit je zorgverzekering. Dit is afhankelijk van je aanvullende verzekeringspakket. Zie je polisvoorwaarden of informeer bij je zorgverzekeraar.

1
Goedendag,

Waarmee kan ik u helpen?
Powered by

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH