PlexR/Plasmalift

PlexR/Plasmalift

PlexR/Plasmalift

Plasmalift is een effectieve manier om o.a. de huid te verstrakken, rimpels te verwijderen en pigmentatie te verlichten. Het wordt ook wel ‘Soft chirurgie’ genoemd, waarbij er geen operatieve ingreep of spuiten van injectables plaatsvindt. Met Plasma Lifting bieden wij een uniek alternatief. Plasma Lifting is de meest revolutionaire behandeling en het meest innovatieve alternatief voor chirurgische ingrepen. De meest toegepaste behandeling met de Plasma pen is de ooglidcorrectie, zowel de onderoogleden als de bovenoogleden. Maar ook kraaienpootjes, rokerslijntjes en fronsrimpels zijn ideale indicaties om te behandelen met de Plasma Pen.

De behandeling

Tijdens de plasma behandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes, oftewel plasma. Dit plasmadeeltje raakt de huid puntsgewijs en verdampt de oppervlakkige gedeelte. Door de verdamping zullen de huidvezels samentrekken, waardoor een strakkere huid ontstaat. Hierdoor wordt uiteindelijk de aanmaak van collageen en elastine vezels gestimuleerd. Dit effect in combinatie met de herstructurering van het bindweefsel zorgt voor een egale en jonge huid. Tot slot kan de behandeling ook toegepast worden bij mensen met pigmentvlekken, acne, ouderdomswratten, gerstekorrels en steelwratjes.

Vergoeding

Indien Plasmalift wordt ingezet voor acne vlekken of ontstekingen in je gelaat, kan de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit je zorgverzekering. Dit is afhankelijk van je aanvullende verzekeringspakket. Zie je polisvoorwaarden of informeer bij je zorgverzekeraar.

1
Goedendag,

Waarmee kan ik u helpen?
Powered by

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH