Pijnloos ontharen

Laser Ontharingtherapie

Met de lasertherapie wordt ongewenste haargroei definitief verwijderd. Bij Womanskin Clinics wordt de ‘Super Hair Removal (SHR) laser gebruikt voor pijnloos ontharen. Dit is het meest innovatief systeem op het gebied van definitieve ontharing. SHR-laser is veilig, effectief en zorgt voor een vrijwel pijnloze behandeling dat uitermate geschikt is voor alle huidtypes. In tegenstelling tot andere laserapparatuur is de SHR ook geschikt voor de dunnere haren. Ook kan de behandeling in de zomer worden voortgezet, omdat de SHR de huidlagen niet beschadigd.

De behandeling

Deze lasertechnologie wordt met een snelle beweging toegepast, waardoor de huid geleidelijk wordt opgewarmd. Dit zorg voor een pijnloze behandeling. De saffieren contactkoeling beschermt de huid en zorgt ervoor dat de behandeling prettig aanvoelt. Doordat de haargroeifase tijdens elke behandeling kan verschillen, zijn er meerdere behandelingen nodig om de haarfollikel volledig te laten verdwijnen. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig. Dit kan echter per persoon en huidtype verschillen.

Een groot voordeel van deze nieuwe lasermethode is dat het ook de donkere huidtypen veilig behandeld kunnen worden. Kortom de SHR-methode is snel, pijnloos en effectief!

Vergoeding

Lasertherapie van het gelaat wordt vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed. Zie je polisvoorwaarden of informeer bij je zorgverzekeraar.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH